加入华同
搜索
黄金广告位联系EMAIL:[email protected] 黄金广告[email protected]

半夜三更煮宵夜------金牌馄饨面

, t/ ]5 ^; y6 s' y* R( {) _
  M$ {+ k" U3 r' s. j        / w/ ?4 [. t* t6 d& n# \" O9 Q
        睇剧睇得肚饿,想食滴嘢。8 [; i* R% l2 }  ?! C" Z
        北京唔似广州,通宵都有嘢食。无办法,自己煮啦。" i1 G# e  |% R3 F5 w
       ) Y; z+ I3 O3 f9 I
        食咩啊?睇下雪柜,纵有饺子同埋剩菜一碟。
( U4 F1 a0 S3 u* S- v' A        甘就。。。方便面一袋,湾仔码头饺子5个,就系自己出品嘅金牌馄饨面啦。
8 t4 W$ }1 {- Q1 M# K, u* f        : h1 C( M5 O9 p6 a+ D- r$ Y
        试下,都唔错哦。
! e$ q& @; \/ ^/ j" v" r+ A/ A        

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?加入华同

看着就十分可口,跟湾仔码头广告中媲美

去饺子馆买好吃的饺子冷冻起来 比普通的速冻饺子好吃呦~ : s5 s: O! O  y

huze 发表于 2013-1-13 03:02 / m, h; ~  Q: i1 M
看着就十分可口,跟湾仔码头广告中媲美
# H0 T" d3 Z1 r5 `: S
; R% l4 ?+ n  P7 F, o
     有那么好呀哈哈。

闹妖の熊猫 发表于 2013-1-13 03:26   ^% _- ]5 v, m
去饺子馆买好吃的饺子冷冻起来 比普通的速冻饺子好吃呦~
1 h1 |) y% X% k" D& y
2 N2 y- K) G% }0 p
     北京的饺子馆好吃的不多呀。

unoyans 发表于 2013-1-13 18:53 6 x' b. W* o( \! d5 E  h
北京的饺子馆好吃的不多呀。
( y6 ^! q% W( Y$ U4 d$ P3 p! M/ [
HOHO 那就得自己发现啦 不知道你去没去过开口笑饺子 这个好多地方都有连锁

闹妖の熊猫 发表于 2013-1-13 18:57
  v6 `; E  A' f$ N* r' cHOHO 那就得自己发现啦 不知道你去没去过开口笑饺子 这个好多地方都有连锁
+ r% g* L+ N( @9 z
; e' s& P2 |( T* X) Q& m
    没有呢,不过现在倒有点想吃饺子了。

呵呵,很诱人啊

冰冷的火焰 发表于 2013-1-15 10:51 , c$ I; h  F0 d4 b" D6 p, a, `
呵呵,很诱人啊

, @" s# R5 r7 A; u5 K2 j2 B$ N$ X! h$ N# ~3 y8 m# T
    是吗哈哈。。

好有港FEEL喎~ 不過我覺得灣仔唔係咁好食囉~